VLOERLOODS

VLOERLOODS

- VLOERLOODS

Bent u op zoek naar een zaak waar u alle vloeren onder slechts één dak kunt vinden? Dan bent u bij Vloerloods aan het juiste adres!
 

Voor al uw vloeren!
Vloerloods heeft met een showroom van maar liefst 2500 m2 de allergrootste showroom van heel Nederland waar alle vloeren aan u gepresenteerd worden. Dit oppervlakte is verdeeld over vier grote doorlopende loodsen. De 2500 m2 is dan ook echt alleen showroom en dus geen magazijn!
 

Laminaat
Bij Vloerloods in de showroom bent u voor alle vloeren op het juiste adres.

Het assortiment beschikt bijvoorbeeld over zo’n 400 laminaat vloeren in allerlei diktes, structuren, kleuren en formaten die bij ons op voorraad staan, u bent dus in de mogelijkheid om uw nieuwe vloer direct mee te nemen!
 

PVC vloeren
Naast laminaat vloeren biedt Vloerloods u ook een enorme collectie aan PVC click en PVC plak vloeren, Marmoleum, Parquette, Tapijt, Vinyl, Keramische tegels, Betonlook gietvloeren, Kunstgras en alle bijbehorende producten als plinten, profielen, ondervloeren etc.


Prijs, kwaliteit en service
Naast het feit dat Vloerloods de goedkoopste is wordt dit ook waargemaakt, door groot inkopen en het in eigen beheer houden van alle facetten kan Vloerloods de kosten drukken en zich een stuk goedkoper positioneren op de markt met de beste kwaliteiten.

Zeker de moeite waard om een keer te komen kijken!

De koffie staat voor u klaar.

 

Vloerloods is officieel dealer van de volgende PVC merken: